Ministrul Sanatatii a dat asigurari ca imunoglobulina va ajunge curand la pacienti


Problema imunoglobulinei este rezolvata, iar tratamentul va ajunge la pacienti cat de curand, a declarat ministrul Sanatatii, Sorina Pintea.

Ministrul a dat asigurari ca exista o comanda ferma pentru dozele de imunoglobulina, contractul este semnat, iar banii „sunt pregatiti”.

„Deja avem o comanda ferma, avem contractul semnat, avem banii pregatiti”, a spus Sorina Pintea potrivit Agerpres.

Intrebata cand crede ca tratamentul va ajunge la pacienti, aceasta a raspuns: „Nu as putea sa va spun exact. Cat de curand. Nu peste o luna, nu. Cat de curand”.

Potrivit Agerpres, Ministrul Sanatatii a declarat la inceputul saptamanii ca in maximum doua saptamani vor intra in tara 10.000 de doze de imunoglobulina.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.