Ministrul Finantelor Publice: Mamele copiilor bolnavi de cancer care sunt in concediu medical, nu vor primi mai putini bani


Mamele copiilor bolnavi de cancer care solicita concediu medical pentru ingrijirea micutilor, vor primi banii care li se cuvin, potrivit unui proiect de act normativ care urmeaza sa fie prezentat in curand.

„Proiectul de act normativ de saptamana viitoare prevede urmatorul lucru: cei care sunt in concediu medical sau cei care vor intra in astfel de concedii din motive obiective, daca vor fi diferente atunci se va plafona obligatia de plata la nivelul anului trecut. De la 1 ianuarie pana la aparitia actului normativ de saptamana viitoare, pentru ca oamenii sa-si primeasca ceea ce poate au avut ca minus in acea perioada, se vor rectifica astfel incat sa-si primeasca acei bani inapoi”, declarat Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor Publice la Digi24.

El a mai precizat ca nimeni nu pierde nimic fata de ce a avut anul trecut.

„Nimeni nu pierde fata de ce a avut anul trecut ca si obligatii de plata pentru concediile medicale. Si mamele si bolnavii de cancer si cei care sunt in concedii medicale din alte motive nu vor primi mai putini bani”, a mai spus ministrul Finantelor la postul de televiziune amintit.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.