Ministerul Sanatatii aloca fonduri pentru dotarea spitalelor cu incubatoare pentru nou-nascuti

Ministrul Sanatatii, Ioana Mihaila, a semnat ordinul prin care se aproba lista spitalelor publice din reteaua sanitara a Ministerului Sanatatii, precum si a spitalelor din reteaua sanitara a autoritatilor administratiei publice locale carora Ministerul Sanatatii le aloca fonduri pentru dotarea cu incubatoare pentru nou-nascuti, in anul 2021.

Potrivit unui comunicat de presa transmis de minister, pentru spitale din reteaua sanitara a Ministerului Sanatatii sunt alocate fonduri pentru dotarea cu incubatoare pentru nou-nascuti in valoare totala de 21.203.000 de lei, iar pentru spitale din reteaua sanitara a autoritatilor administratiei publice locale, fonduri in valoare totala de 52.811.000 de lei.

Potrivit sursei citate, aceste fonduri vor fi utilizate anul acesta de catre spitalele beneficiare numai pentru achizitionarea de incubatoare pentru nou-nascuti prin incheierea de contracte subsecvente in baza unor acorduri cadru din 2020, respectiv 2021.

 

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.