Mesajul Casei Regale | Principesa Margareta: Sa continuam sa stam acasa si sa intelegem gravitatea situatiei

Principesa Margareta, Custodele Coroanei, a transmis un mesaj romanilor in care ii indeamna sa continue sa ramana acasa si sa inteleaga gravitatea situatiei.

In mesajul postat pe YouTube, Majestatea Sa adreseaza multumiri medicilor, personalului medical si voluntarilor implicati in lupta cu noul coronavirus.

„Este absolut necesar sa continuam sa stam acasa si sa intelegem gravitatea situatiei, stiu ca e foarte dificil. De asemenea, nu trebuie cumparate exagerat de multe alimente, aceasta creeaza blocaje si nu ajuta pe nimeni. (…) Multumesc cu toata recunostinta medicilor, personalului medical si miilor de voluntari care se afla in prima linie a luptei cu acest nou dusman al umanitatii”, se arata in mesaj.

In mesajul sau, Custodele Coroanei a vorbit si despre faptul ca multe institutii de cultura si artisti transmit spectacole si concerte online.

„Am aflat in ultima saptamana despre frumoase initiative artistice, sociale si civice pentru a ne ajuta pe cei multi care suntem izolati acasa. De exemplu, Ateneul Roman, Teatrul Bulandra, Opera Romana, Teatrul Mic, Teatrul de Comedie si alte institutii din tara transmit spectacole si concerte online, Teatrul National transmite pe Youtube conferintele lui prestigioase si minunatii actori Carmen Tanase, Nadiana Salagean, Medeea Marinescu, Serban Pavlu, Vlad Zamfirescu, Marius Manole, toti izolati la domiciliu, realizeaza, in fiecare saptamana, pe Youtube, un nou serial romanesc, intitulat ‘Discutabil’, despre criza creata de coronavirus. Este un frumos exemplu de profesionalism si de spirit civic”, a mai spus Principesa Margareta.

 Mesajul complet transmis de Principesa Margareta, Custodele Coroanei:

 

Etichete: principesa margareta, custodele coroanei, mesaj pentru romani epidemie coronavirus, masuri protectie covid-19, stam acasa

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.