Medicament revolutionar pentru bolnavii de cancer de piele

tratament-medicamenteUn medicament ar putea dubla sansele de supravietuire in cazul bolnavilor de cancer de piele. De curand, in Marea Britanie, acesta a fost aprobat un astfel de medicament.

Tratamentul considerat revolutionar stimuleaza sistemul imunitar si poate fi folosit ca alternativa la chimioterapie.

Testele clinice efectuate pana acum au aratat ca sansele la cresterea duratei de viata cu pana la un an ale bolnavilor sunt cu 73% mai mari.

Adica de aproape doua ori mai mari decat in cazul chimioterapiei, unde sansele sunt de 42%, relateaza Digi24.

Compania pharma care va produce medicamentul pentru bolnavii de cancer de piele a efectuat si teste clinice pentru bolnavii de cancer la plamani, dar pana acum nu a primit aprobarea pentru un tratament in masa.

 

 

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.