Medic militar: A crescut numarul de forme grave si severe la pacientii cu Covid

Comandantul Spitalului Militar ROL 2, medicul Simona Ionescu, spune ca in ultima perioada a crescut numarul formelor moderate, grave si severe la pacientii infectati cu noul coronavirus.

Medicul a spus ca in cele patru saptamani de cand s-a redeschis Sectia de Boli Infectioase au fost ingrijiti 300 de pacienti.

“De cand am redeschis, in urma cu aproape patru saptamani, Sectia de Boli infectioase am ingrijit pana in prezent aici 300 de pacienti. Am externat in jur de 240, avem in prezent 60 de pacienti internati, rulajul este foarte mare, mai avem acum la ATI 19 pacienti pe 23 de paturi. Dupa parerea mea, a crescut numarul de forme moderate, grave si severe in ultima perioada”, a precizat medicul militar intr-un interviu postat pe pagina de Facebook a Spitalului Militar Central.

Etichete: cazuri grave covid, forme grave covid, spital militar covid

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.