Maternitatea Spitalului din Medgidia va fi reabilitata cu bani de la Ambasada USA

Spitalul Municipal Medgidia lanseaza in executie vineri, 8 martie, lucrarile de reabilitare si modernizare a blocului materno-infantil, in baza unui grant de 500.000 USD acordat de Ambasada Statelor Unite ale Americii (SUA) la Bucuresti potrivit unui comunicat de presa al Primariei Medgidia.

In cadrul acestui proiect vor fi executate reparatii capitale pentru sala de operatii, doua sali de nastere aseptice, o sala de nastere septica, camera de resuscitare nou-nascuti, in saloanele pre-operator si post-operator precum si pentru zonele de utilitati precum grupurile sanitare, cabinetele personalului medical, vestiarele si dusurile personalului sau dependintele functionale.

Potrivit conducerii unitatii medicale, intregul proiect, ce va fi realizat de o firma de constructii din Cluj, va fi finalizat in urmatoarele sase luni.

Spitalul Municipal Medgidia asigura servicii medicale pentru 200.000 de pacienti din Municipiul Medgidia si din localitatile limitrofe.

Etichete: maternitate, spitalul municipal medgidia

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.