Masurile de relaxare programate pentru 1 iulie se amana

Ministrul Sanataii, Nelu Tataru, a afirmat ca, in contextul cresterii numarului de cazuri noi cu Covid-19, Grupul de suport tehnico-stiinitfic a decis amanarea masurilor de relaxare care urmau sa fie aplicate de la 1 iulie.

“Au fost doua saptamani in care am avut o crestere a numarului de cazuri noi, doua saptamani in care au crescut cazurile in terapie intensiva, a crescut numarul de decese si recomandarile specialistilor din Grupul tehnic sunt de a amana noile masuri de relaxare pe care le avem pentru 1 iulie, urmarind zilnic si saptamana care urmeaza evolutia numarului de cazuri, evolutia cazurilor de terapie intensiva, evolutia deceselor, precum si respectarea normelor de precautie, reguli de igiena, distantarea fizica. (…) Suntem intr-un moment in care gestionam un numar de cazuri crescut si s-a decis, la nivelul grupului tehnic, sa amanam cea de-a patra masura de relaxare”, a declarat Nelu Tataru la Digi 24, citat si de Agerpres.

Etichete: masuri relaxare, preventie coronavirus, epidemiei covid-19

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.