Masca de protectie obligatorie in jurul scolilor din Bucuresti

Potrivit unei decizii adoptate miercuri de catre Comitetul Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta, masca de protectie va trebui purtata pe o raza de 50 de metri in jurul unitatilor de invatamant din Capitala, incepand cu data de 13 septembrie.

„Pentru prevenirea raspandirii infectiilor cu virusul SARS-CoV-2, este obligatorie purtarea mastii de protectie, astfel incat sa acopere gura si nasul, pe o raza de 50 de metri in jurul unitatilor de invatamant, pentru persoanele care stationeaza in acest perimetru, incepand cu data de 13 septembrie 2021”, scrie in hotararea Comitetul Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta Bucuresti.

Masura este menita sa previna transmiterea virusului in grupurile care se pot forma langa scoli inainte si dupa germinarea cursurilor.

La acest moment, in Capitala, rata de incidenta este de 1,21 cazuri de SARS-CoV-2 la mia de locuitori.

Etichete: masca de protectie, masca de protectie scoli, masca de protectie langa scoli bucuresti

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.