Maratonul Resuscitarii, la Bucuresti

Peste 50 de medici, paramedici, instructori formatori si voluntari, cu peste 30 de manechine, vor prezenta manevrele de resuscitare intr-un maraton de 10 ore fara intrerupere, exercitiu de instruire care urmareste sa aiba o amploare fara precedent in Romania.

Potrivit unui comunicat de presa al al Fundatiei pentru SMURD, cursurile vor fi sustinute gratuit atat in limba romana, cat si in engleza pentru publicul strain care doreste sa invete cum poate salva o viata.

Un modul de instruire va dura 30 de minute si va cuprinde manevrele de resuscitare pentru cele trei categorii principale de victime – adult, copil si sugar.

Cursurile se adreseaza persoanelor de orice varsta, inclusiv copiilor, mai scrie in comunicat.

Modulele de instruire se vor succeda fara incetare intre orele 11,00 si 21,00.

Prima editie a Maratonului Resuscitarii de la Bucuresti va avea loc sambata, 18 mai, in Sun Plaza.

Etichete: maratonul resuscitarii, resuscitare, manevre resuscitare

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.