Maraton pentru fonduri in combaterea cancerului

Persoanele care doresc sa se implice in strangerea de fonduri pentru combaterea cancerului vor putea participa sambata la un maraton in Baneasa, organizat de Scoala Americana Internationala din Bucuresti. Suma stransa va fi donata institutelor locale din Romania care cerceteaza posibilitati de tratare a cancerului.

Fonduri destinate cercetarii medicale in combaterea cancerului

Maratonul Sperantei Terry Fox, aflat la a XIII-a editie in Romania, este un eveniment care se organizeaza la nivel mondial pentru sprijinirea cercetarii medicale in combaterea cancerului.

In ultimii 12 ani, prin intermediul maratonului s-au strans 140.000 de euro pentru sprijinirea luptei impotriva cancerului in Romania.

Maratonul este adresat persoanelor care doresc sa lupte impotriva cancerului

Maratonul este adresat atat tinerilor, cat si profesorilor, personalului administrativ, companiilor, ambasadelor si tuturor persoanelor care doresc sa se alature acestei cauze.

Participantii pot sa se alature maratonului sau pot sa fie prezenti doar la festivitati.

Maratonul are ca obiectiv si educarea tinerilor despre importanta actiunilor umanitare si despre implicarea activa in societate.

Maratonul de 5 kilometri in padurea Baneasa

Linia de pornire a maratonului se afla in fata Scolii Americane Internationala din Bucuresti.

Sunt asteptati aproximativ 750 de participanti la maraton care vor trebui sa parcurga o distanta de 5 kilometri.

Stire preluata de pe www.agerpres.ro

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.