Mangalia: Campanie gratuita pentru depistarea afectiunilor tiroidiene

Primaria Mangalia sustine, prin intermediul Spitalului Municipal, o campanie gratuita pentru depistarea afectiunilor tiroidiene.

Potrivit un comunicat de presa al administratiei locale, cetatenii care se vor prezenta la unitatea sanitara din oras vor fi consultati gratuit, in baza unei programari la cabinetul de specialitate din pavilionul C al spitalului.

„In cazul unei suspiciuni de boala, pacientilor li se vor recolta probe biologice de sange de tipul TSH si ATP, markeri esentiali in depistarea precoce a hiper sau hipotiroidismului, proiectul desfasurandu-se la initiativa administratiei publice locale, care mai are in derulare si alte programe sociale destinate pensionarilor si persoanelor cu venituri reduse”, scrie in comunicatul Primariei Mangalia.

Pacientii din zona, carora se adreseaza campania, se vor prezenta la investigatii cu biletul de trimitere de la medicul de familie si cardul de sanatate. Campania de investigatii gratuite pentru depistarea afectiunilor tiroidiene va debuta incepand cu luna martie.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.