Mamograf de ultima generatie la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Cluj-Napoca

poza femeie la ginecologUn mamograf de ultima generatie, in valoare de peste un milion de lei, a fost pus in functiune la Ambulatoriul Integrat din Cluj-Napoca.
Aici sunt mai multe aparate performante achizitionate recent prin investitii ale Consiliului Judetean.

„Spitalul Clinic de Boli Infectioase Cluj-Napoca, unitate medicala aflata sub autoritatea Consiliului Judetean Cluj, a pus in functiune in cadrul Ambulatoriului Integrat din str. Motilor nr. 19 un Mamograf digital cu ecograf pentru ecografie mamara, aparat medical de ultima generatie in valoare totala de 1.055.000 de lei. Acesta se adauga altor doua aparate de inalta performanta achizitionate in ultima perioada din fondurile alocate de Consiliul Judetean, respectiv un Computer tomograf digital in valoare de 1.015.000 de lei si un Analizor biomolecular tip MALDI Biotyper pentru identificarea rapida si cu mare acuratete a microorganismelor, in valoare de 676.000 de lei”, scrie intr-o informare transmisa de Consiliul Judetean Cluj.

Mamograful este destinat tuturor femeilor. Astfel, aici exista mai multe posibilitati de screening si diagnostic pentru detectarea precoce a cancerului de san.

 

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.