Mamicile din 30 de maternitati vor primi cutii cu lucruri necesare bebelusilor


3.000 de mamici din 30 de maternitati vor primi cutii complete cu lucruri necesare bebelusilor, esentiale pentru primele saptamani de viata, oferite prin intermediul campaniei ‘Primul zambet’, initiata de organizatia Salvati Copiii.

„Campania ‘Primul zambet’ se va adresa tuturor mamicilor din tara prin 30 de maternitati. 3.000 de proaspete mamici vor primi o cutie care va contine primele lucruri necesare in viata celui mic, dar si informatii despre cum ar trebui sa aiba grija de nou-nascut si de copilul mic fiecare femeie. (…) Aceasta campanie este inceputul unei bune practici in Romania, care sa ajute mamele in noul rol pe care ele il au. Este absolut vital pentru ca Romania sa adopte politici sociale inteligente”, a declarat Gabriela Alexandrescu, presedinte executiv al organizatiei Salvati Copiii Romania, potrivit Agerpres.

De asemenea, ea a sustinut ca din anul 1990 pana in prezent, populatia de copii aproape s-a injumatatit.

Cutiile contin haine unisex pentru copii, produse de igiena si ingrijire, scutece, brosuri cu informatii utile, dar si alte lucruri necesare bebelusilor.

In Bucuresti, maternitatile in care vor fi trimise cutiile pentru nou-nascuti sunt: Bucur, Cantacuzino, Filantropia, Polizu, Giulesti, ‘Sf. Pantelimon’ si cea din Spitalul Universitar de Urgenta.

 

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.