Linie telefonica pentru familii cu copii prematuri si cele in care femeie are sarcina cu risc

asistenta-telefonicaMarti, 8 martie, se lanseaza prima linie telefonica gratuita din Romania adresata familiilor cu prematuri, dar si celor in care femeia are o sarcina cu risc de nastere.

Saptamanal, de luni pana vineri, parintii vor putea suna la numarul 0800.390.678 pentru a discuta cu un doctor ginecolog, doctor neonatolog, jurist, psiholog sau parinte, informat Asociatia Unu si Unu.

„Am ales cu grija aceasta data si ne pregatim de mult sa anuntam lansarea acestui proiect dedicat femeilor si mamelor in special. „Alo, Prematuritate” este primul call center multidisciplinar din Europa care vine ca un sprijin, dar si ca o sursa credibila de informare, consiliere si suport moral pentru femeile insarcinate aflate la risc de nastere prematura, dar si pentru parintii care traverseaza aceasta perioada sau doresc sa isi monitorizeze bebelusul corect dupa externare”, a precizat vicepresedintele Asociatiei Unu si Unu, Diana Gamulescu, conform unui comunicat de presa.

In zilele de luni, marti si vineri, linia telefonica poate fi apelata intre orele 13,00 — 17,00, iar miercuri si joi, intre orele 15,00 — 19,00.  

Asociatia Unu si Unu este o asociatie de parinti care apara drepturile copiilor din sarcini multiple, prematuri si bebelusi spitalizati si ale familiilor acestora, oferind suport pe perioada spitalizarii si dupa externare.

 

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.