Laborator de analize medicale gratuite, la Institutul de Psihiatrie ‘Socola’ Iasi

La Institutul de Psihiatrie ‘Socola’ din Iasi va fi deschis un nou punct de recoltare si efectuare gratuita a analizelor medicale.

“Analizele medicale sunt gratuite, in baza biletului de trimitere de la medicul de familie sau specialist, si vizeaza urmatoarele categorii, conform standardelor aprobate: hematologie, chimie clinica, microbiologie. Programul punctului de recoltare este de luni pana vineri, programarile se fac prin telefon sau pe e-mail. Probele recoltate sunt lucrate in cadrul Laboratorului Institutului de Psihiatrie ‘Socola’ Iasi. Laboratorul este acreditat RENAR, este dotat la cele mai inalte standarde, utilizeaza reactivi de calitate si respecta toate procedurile specifice pana in cele mai mici detalii. El este in acest moment unul dintre cele mai moderne din Regiunea de Nord Est, fapt confirmat de aparatura de ultima generatie pe care o detine, dar si de pregatirea personalului de specialitate care lucreaza aici”, a declarat dr. Cristina Dobre, manager al Institutului de Psihiatrie ‘Socola’ Iasi, potrivit Agerpres.

Punctul de recoltare, situat pe strada Lascar Catargi din municipiul Iasi, este al doilea dupa cel existent deja la sediul Institutului.

Etichete: analize medicale, laborator analize medicale iasi, institutul de psihiatrie socola

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.