La Suceava se va construi un spital pentru copii cu 350 de paturi

Presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, spune ca va demara procedurile in vederea construirii unui spital pentru copii cu 350 de paturi.

Potrivit Agerpres, el a a spus ca va fi elaborat un studiu de fezabilitate pentru imobilul ce va fi construit curtea Spitalului Vechi din Suceava, pe o suprafata de 3.750 de metri patrati cu subsol, parter si cinci etaje, ce va integra si maternitatea intr-o constructie monobloc.

”Dorim sa facem acest lucru, o sa punem si noi (n.r.-CJ) bani, cautam si alte surse de finantare, dar nu putem sa mai asteptam. Avem experiente pozitive in domeniul Sanatatii si Primaria Suceava s-a anuntat dispusa sa puna umarul, desi n-o duc asa de bine cu bugetul”, a spus Flutur conform sursei citate.

El a mai precizat ca va demara acest proiect cu bani de la bugetul judetului, urmand ca parcurs sa incerce atragerea de fonduri guvernamentale sau europene.

 

 

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.