La Spitalul Judetean de Urgenta Valcea va functiona un aparat RMN

Aparatul de rezonanta magnetica nucleara (RMN), alocat in urma cu un an Spitalului Judetean de Urgenta Valcea de catre Ministerul Sanatatii, va fi inclus in procedurile de analiza si diagnosticare a pacientilor din a doua jumatate a acestei luni.

Procedurile de instalare si interconectare a noului aparat sunt aproape finalizate, astfel ca in cateva zile, acesta va putea fi pus in functiune.

„In urma discutiilor purtate cu managerul si cu cei responsabili in domeniu, pot spune ca asa cum am promis, undeva in a doua jumatate a lunii mai, aparatul RMN va fi inclus in procedurile de analiza si diagnosticare a unor afectiuni ale pacientilor care vor ajunge la Spitalul Judetean de Urgenta Valcea”, a precizat Constantin Radulescu, presedintele Consiliului Judetean Valcea, potrivit Agerpres.

Conform sursei citate, Spitalul Judetean de Urgenta Valcea a primit anul trecut aparatul RMN, printr-un proiect al Ministerului Sanatatii.

Etichete: aparat RMN, analiza RMN, Spitalul Judetean Valcea

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.