La Spitalul Judetean de Urgenta Slatina functioneaza trei aparate de radiologie

Al treilea aparat de radiologie a fost pus, marti, in functiune la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Slatina.

Acesta este amplasat in cladirea ‘Medicala’, iar celelalte doua in Ambulatoriu si in corpul central, astfel incat nu va mai fi necesar transportul pacientilor care au nevoie de investigatii radiologice de la un corp de cladire la altul, relateaza Agerpres.

Noul echipament a costat 1,5 milioane lei si este unul de ultima generatie.

Rotea a mentionat ca in corpul de cladire ‘Medicala’ vor continua dotarile cu echipamente, insa in acelasi timp se va reabilita complet intreaga cladire, insemnand toate saloanele din toate sectiile (Nefrologie, Diabet, Oncologie, Endocrinologie, Gastroenterologie etc.) cat si exteriorul imobilului.

Conducerea unitatii medicale a precizat ca toate investitiile incepute in cladirea ‘Medicala’ au termen de finalizare vara anului 2020.

Pana in prezent, pe langa punerea in functiune a noului aparat de radiologie, a fost finalizata reabilitarea sectiei de Oncologie, de la etajul al cincilea al cladirii, insemnand toate cele sase saloane, grupurile sanitare, holul dotarea cu mobilier nou (paturi, noptiere), cu echipamente pentru perfuzii, frigidere etc. Totodata, a fost inlocuit liftul interior si au inceput lucrarile pentru un lift exterior.

Etichete: radiologie olt, radiologie slatina, investigatii radiologice

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.