La Institutul ‘Marius Nasta’ nu mai sunt locuri libere pentru pacientii Covid

Institutul de Pneumoftiziologie ‘Marius Nasta’ nu mai dispune locuri libere pentru pacientii care sunt confirmati cu virusul COVID-19, a anuntat managerul unitatii, Beatrice Mahler, la finalul saptamanaii trecute.

Potrivit acesteia, in prezent sunt internati 50 de pacienti confirmati cu noul coronavirus si trei suspecti.

„Mentionez ca in schema Institutului ‘Marius Nasta’ sunt avizate pentru functionarea provizorie pentru pacientii COVID 72 de paturi, din care 10 paturi pentru pacientii suspecti, 13 pentru coinfectie COVID -TB si 49 pentru pacientii COVID pozitivi. (…) Mai avem locuri pentru pacientii cu coinfectie TB-COVID si doua locuri la suspecti”, managerul unitatii, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, managerul institutului arata ca pentru suspecti sunt alocate, teoretic, zece locuri in saloane de doua paturi, insa acestea pot fi ocupate de doar cinci pacienti, fiecare dintre ei fiind singur in salon pentru sporirea sigurantei fiecarei persoane.

Etichete: institutul marius nasta, pacienti covid, internare spital

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.