Klaus Iohannis: Nu vad motive pentru un nou lockdown

Presedintele Klaus Iohannis spune ca nu vede motive pentru un nou lockdown, in care sa fie cetatenii sa fie obligati sa stea acasa din cauza epidemiei de coronavirus. Totusi, seful statului a subliniat ca trebuie sa respectam cu totii regulile sanitare de protectie.

“Nu vad motive pentru un nou lockdown, adica o situatie in care cetatenii sunt obligati sa stea la domiciliu, insa da, vedem si la noi si in alta parte cum numarul de infectari este totusi in crestere si de aceea subliniez de fiecare data: noi putem sa stapanim raspandirea epidemiei, daca respectam regulile simple arhicunoscute – purtarea mastii, distantare, evitarea aglomerarilor, igiena mainilor. Sunt lucruri atat de simple prin care reusim sa stavilim raspandirea virusului’, a declarat Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, intr-o declaratie publica.

Etichete: lockdown, carantina coronavirus, izolare, restrictii pandemie covid-19, klaus iohannis

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.