Judetul Sibiu a ajuns la o rata a cazurilor de Covid-19 de 9 la mia de locuitori

Judetul Sibiu inregistreaza o rata incidentei cazurilor de infectare cu noul coronavirus de 9 la mia de locuitori in ultimele 14 zile, in crestere fata de luni, 16 noiembrie, cand era de 8,83.

Potrivit Grupului de Comunicare Strategica, judetul Cluj se situeaza pe locul doi, cu o incidenta de 7,42 la mia de locuitori.

De asemenea, Capitala are o incidenta de 5,54 la mia de locuitori, in scadere fata de luni, cand a avut 5,6.

Totodata, o rata de infectare mare se inregistreaza si in judetele Ilfov, Timis, Brasov. Alba, Salaj, Bihor si Arad.

Potrivit Grupului de Comunicare Strategica, judetele cu incidenta mica a cazurilor de infectare la mia de locuitori, in ultimele doua saptamani, sunt Vrancea, Vaslui, Olt si Gorj.

Niciun judet din Romania nu se mai afla in zona verde.

Etichete: incidenta cazuri covid, sibiu cazuri covid, cluj cazuri covid

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.