Iohannis: Populatia trebuie sa se informeze cu privire la masti, iar ANPC trebuie sa verifice

In ultima conferinta de presa transmisa la Palatul Cotroceni, Klaus Iohannis a facut referiri si la mastile de protectie si a spus ca populatia trebuie sa se informeze, iar ANPC trebuie sa verifice ca acestea sa fie conforme.

“Populatia trebuie sa se informeze, iar ANPC trebuie sa verifice ca atunci cand se vinde ceva ce se numeste masca de protectie sa fie masca de protectie si nu altceva”, a declarat presedintele Klaus Iohannis.

Totodata, seful statului a adaugat ca a discutat cu ministrul Economiei, Virgil Popescu, despre faptul ca ANPC a gasit foarte multe masti neconforme si spune ca acestea trebuie retrase de pe piata, iar producatorii amendati.

Potrivit ministrului Virgil Popescu, jumatate dintre mastile aflate pe piata nu protejeaza impotriva COVID. El a adaugat ca va emite un ordin pentru a obliga comerciantii sa precizeze acest lucru in cazul produselor neconforme.

Etichete: masti de protectie, masti de protectie covid, klaus iohannis

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.