Iohannis face apel la romani sa ramana acasa de Paste: Daca scapam din mana epidemia, s-ar putea sa fie foarte grav

Presedintele Klaus Iohannis a facut, miercuri, un apel la romani sa ramana acasa, in continuare, pentru a stopa evolutia epidemiei Covid-19. Aceasta masura, a subliniat seful statului, este importanta inclusiv de Paste.

„Eu voi sarbatori Invierea duminica, voi sta acasa cu sotia mea, Carmen. Vom fi doar noi doi, nu mergem la biserica, nu mergem sa luam lumina, nu mergem la nimeni la masa, nu invitam pe nimeni la masa. Aprindem o lumanare acasa si ne vom ruga. Asta astept sa faceti cu totii. Ne cade greu, de obicei ne intalnim cu familia, iesim afara, dar de data asta nu se poate. E greu, dar e foarte, foarte important sa respectam si acum, de sfintele sarbatori, regulile impuse de autoritati”, a precizat presedintele Klaus Iohannis statului in mesajul sau adresat romanilor.

Seful statului a mai avertizat ca “daca acum scapam din mana aceasta epidemie, s-ar putea sa fie foarte grav”.

Etichete: apel romani epidemie coronavirus, acasa de paste, preventie covid-19, klaus iohannis

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.