Invitatie adresata pacientilor care au trecut printr-un transplant de celule stem

Echipa de la Sectia Hematologie IV- Transplant Medular din Institutul Clinic Fundeni aniverseaza 2000 de proceduri, iar cu aceasta ocazie lanseaza si o invitatie adresata pacientilor care au trecut printr-un transplant de celule stem. Acestia isi pot spune povestea si pot reda speranta altor pacienti aflati pe acelasi drum:

Dragi pacienti, ne pregatim sa organizam in luna Septembrie un eveniment prin care sa marcam efectuarea a 2000 de proceduri de Transplant Medular in IC Fundeni.

Cu aceasta ocazie ne-am propus sa organizam o expozitie cu fotografii efectuate de-a lungul timpului legate de procedura de Transplant Medular. Ne-ar face deosebita placere, daca sunteti de acord, sa ne trimiteti fotografiile pe care le considerati sugestive si care ar putea reprezenta atat un moment din istoria Transplantului Medular din IC Fundeni si mai ales un sprijin pentru pacientii care vor urma. Fotografiile vor fi expuse in holul principal, cladirea B, IC Fundeni in timpul evenimentului.

Va rugam sa trimiteti fotografiile (din momentul transplantului, din viata actuala/ fotografiile pe care le considerati sugestive) pe adresa de e-mail a Transplantului Medular (transplant.medular@icfundeni.ro) pana la data de 1 Septembrie 2023, mentionand numele si data efectuarii lor. Trimiterea fotografiilor este echivalenta cu consimtamantul dumneavoastra pentru participarea la expozitie.

Cel mai valoros mod de a ajuta pacientii care trec prin procedura de Transplant Medular este sa le aratam ca se poate, nu sunt singuri in aceasta situatie si ca exista vindecare si viata dupa o astfel de boala.

Va multumim, va asteptam sa fiti cu noi, atat la eveniment, cat si in fotografii.

Cu consideratie, echipa Transplant Medular

Etichete: transplant celule stem, hematologie, institutul clinic fundeni 

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.