Investitii in aparatura medicala la Spitalul Judetean de Urgenta Tulcea

Ministerul Sanatatii a aprobat o lista de investitii de peste 8 milioane de lei pentru Spitalul Judetean de Urgenta Tulcea.

„Pentru 2019, fondurile aprobate de Ministerul Sanatatii pentru cheltuielile de investitii necesare SJU este de 8.603.000 lei. In anul 2018 s-au aprobat investitii de 146.000 de lei”, a afirmat Mirela Prodan, directorul DSP.

Pe lista cu aparatura medicala care va fi achizitionata de SJU Tulcea se afla sase aparate radiologice, doua ecografe, un aparat pentru identificarea infectiilor bacteriene si un echipament pentru antibiograma rapida.

„Cererile pentru alocarile de fonduri intocmite de conducerea spitalului si transmise ministerului prin DSP au fost evaluate de o comisie de specialisti din cadrul institutiei noastre care a avut in vedere mai multe aspecte, printre care existenta personalului calificat pentru utilizarea echipamentelor si aparaturii medicale, existenta spatiilor care indeplinesc conditiile pentru instalarea aparaturii si a echipamentelor solicitate, precum si gradul de adresabilitate la serviciile medicale”, a mai mentionat directorul DSP.

Conducerea DSP a mai precizat ca SJU Tulcea poate demara procedura de achizitie a aparatelor medicale.

Etichete: Spitalul Judetean de Urgenta Tulcea, DSP

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.