Investigatii RMN la Spitalul Judetean de Urgenta Deva

Spitalul Judetean de Urgenta Deva a primit un aparat de investigatii imagistice prin rezonanta magnetica (RMN), aparat ce va fi pus in functiune incepand cu luna octombrie.

„Spatiul, in suprafata de 160 de metri patrati, in care a functionat directiunea, a fost reamenajat dupa modelul constructiilor spitalicesti, iar acum aparatul RMN este in curs de instalare. Urmeaza probe si instruirea personalului. Avand in vedere ca intrarea se va face prin holul principal al spitalului, se va asigura un acces facil al pacientilor spre acest spatiu”, a declarat Delia Bada, managerul SJU Deva, conform Agerpres.

Structura functionala a spatiului in care va functiona aparatul RMN va cuprinde, printre altele, un cabinet de investigatii, o cabina de comanda, spatii pentru pregatirea pacientilor, inclusiv a celor minori, o sala de asteptare si un spatiu de depozitare pentru produsele farmaceutice.

Aparatul RMN a fost achizitionat de Ministerul Sanatatii prin Acordul de imprumut incheiat cu Banca Mondiala.

Etichete: investigatii RMN, RMN Hunedoara, RMN Deva, RMN decontat CAS, Spitalul Judetean de Urgenta Deva

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

O intrebare

  • Csaszar Alexandrina spune:

    Va rog sa- mi spuneți dacă am bilet de trimitere când se poate face o programare pentru un RMN-fara substanță de contrast-la rinichi

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.