Investigatii medicale de radiologie decontate de CASMB, in ambulatoriul SUUB

Spitalul Universitar de Urgenta (SUUB) a incheiat cu Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti, dupa o pauza de 10 ani, un contract de radiologie in ambulatoriu.

„Asadar, se pot efectua explorari functionale imagistice de inalta performanta in regim ambulatoriu, cu bilet de trimitere de la medicul specialist, prin programare. Aceste servicii de inalta performanta se efectuau pana acum doar prin spitalizare continua, fiind, deci, necesara internarea pacientului in spital”, potrivit unei postari pe pagina de Facebook a spitalului.

Conform sursei, in cadrul Ambulatoriului SUUB, pe langa alte servicii medicale se pot face programari si pentru ecografie generala, scintigrafie, rezonanta magnetica si tomografii computerizate.

Reprezentantii SUUB mai transmit ca examinarile se programeaza in intervalul orar disponibil pentru medicii in contract cu CASMB. De altfel, aceste servicii se pot face si la cerere, cu plata.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

 
Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2019 Edumedical
 

Primeste pe mail recomandari medicale, informatii de ultima ora, stiri si articole.

 

Aboneaza-te!