Investigatii imagistice gratuite de Computer Tomograf, la Spitalul Clinic CF Timisoara

Spitalul Clinic CF Timisoara anunta ca in cadrul unitatii medicale se pot face investigatii imagistice gratuite de Computer Tomograf. Pacientii care au o trimitere de la medicul specialist pot beneficia de evaluari gratuite in baza contractului pe care spitalul l-a incheiat cu CJAS Timis.

„Atunci cand am decis sa achizitionam Computerul Tomograf, prin programul POIM pentru unitati medicale, dorinta noastra a fost sa putem sa oferim investigatii gratuite. Acest lucru faciliteaza acum accesul la servicii medicale de inalta calitate pentru un numar mai mare de persoane, consolidand astfel angajamentul Spitalului Clinic CF Timisoara pentru sanatatea si bunastarea comunitatii locale. In utilarea Spitalului Clinic CF Timisoara cu acest computer tomograf performant se reflecta angajamentul continuu al unitatii noastre de a avea in vedere in permanenta ingrijirea pacientului”, spune conf. dr. Stela Iurciuc, manager Spitalul Clinic CF Timisoara, potrivit unei postari pe pagina de Facebook a unitatii sanitare.

Un alt beneficiu oferit de computerul tomograf este utilizarea unui software special de calcul al dozei de iradiere. Acesta permite monitorizarea si ajustarea precisa a nivelului de radiatii administrat pacientului in timpul investigatiei, in functie de nevoile individuale ale fiecaruia. De asemenea, noul aparat poate realiza si angiografii CT, oferind astfel un spectru mai larg de servicii pentru pacientii care au nevoie de investigatii complexe.

Potrivit unitatii sanitare, programarile pentru investigatiile imagistice gratuite de Computer Tomograf pot fi facute, in baza trimiterii de la medicul specialist, la tel 0761.979.858, de luni pana vineri, intre orele 8-14. Evaluarea CT se face la parterul cladirii Ambulatoriului CF de pe strada Garii nr 1 Timisoara.

Sursa: Spitalul Clinic CF Timisoara/FB

Etichete: investigatiile imagistice computer tomograf, CT gratuit, spitalul cf timisoara

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.