Investigatii gratuite la Ambulatoriul Spitalului Clinic CF Timisoara

Sute de investigatii gratuite in Ambulatoriul Spitalului Clinic CF Timisoara. Pacientii au nevoie doar de un bilet de trimitere de la medicul de familie, anunta reprezentantii unitatii medicale.

Peste 90 la suta din consultatiile ce se pot face in cadrul Ambulatoriului Spitalului Clinic CF Timisoara sunt gratuite pentru pacientii care au un bilet de trimitere de la medicul de familie. Unitatea sanitara a incheiat si pentru anul 2024 un contract cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Timis.

Cardiologie: consult si control cardiologic, electrocardiograma, ecografie transtoracica, Holter ECG/24h, monitorizarea tensiunii arteriale 24h, cuantificarea rigiditatii arteriale, consiliere preventie boli cardiovasculare.

Dermatologie: dermatoscopie, recoltare material bioptic, electrochirurgie, tratamentul chirurgical al leziunilor, electrocauterizare.

Diabet, Nutritie si Boli Metabolice: consiliere nutritionala, evaluare, diagnostic, teste de sensibilitate, indice glezna brat, recomandari medicale, monitorizare, efectuare hemoglobina glicozilata.

Pneumologie: consult pneumologic, spirometrie, somnologie, aerosoloterapie.

Ginecologie: consult ginecologic, ecografie, teste de specialitate, monitorizare de sarcina.

Neurologie: testarea fortei musculare, teste de sensibilitate, testarea memoriei, evaluarea cognitiva pentru persoanele cu dementa, scala UPDRS – pentru pacientii cu Parkinson.

Oftalmologie: determinare dioptrii, fund de ochi, ecografie oculara, tomografie oculara – OCT, determinare tensiune intraoculara, perimetrie computerizata, dezobstructii canale lacrimale, injectii intravitreene.

ORL: consulturi ORL, audiometrie, timpanometrie, videoendoscopie nazala si laringiana rigida si flexibila, spalaturi auriculare, cauterizari mucoasa nazala cu radiofrecventa, cauterizare in sangerari nazale.

Psihiatrie: consult de psihiatrie, consult control, eliberare referat si adeverinta medicala, teste clinice (SCOR GAFS, MMSE), consiliere psihiatrica specifica si familiala, psihoterapie.

Urologie: consulturi de specialitate, ecografie aparat urinar, ecografie testiculara si peniana, consultatii infertilitate si tulburari de dinamica sexuala, recoltare secretie uretrala, montare sonda uretro-vezicala.

Chirurgie: consulturi chirurgicale, interventii de mica chirurgie.

Ortopedie: consult de ortopedie, infiltratii tratamente, imobilizari, mica chirurgie ortopedica.

Medicina interna: ecografie abdominala gratuita cu bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, consult de specialitate, ecografie generala

Psihologie: evaluare psihologica, consiliere psihologica, psihoterapie cognitiva comportamentala.

Radiologie: investigatii gratuite de Computer Tomograf.

Programarile pentru un consult gratuit in Ambulatoriul Spitalului Clinic CF Timisoara se pot face, de luni pana vineri, intre orele 8.00 si 16.00, la telefon 0742.892.352. Orarul cabinetelor de specialitate poate fi gasit AICI.

Etichete: investigatii gratuite, ambulatoriul spitalului clinic cf timisoara

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.