Intre 2 si 20 iulie, au fost externate la cerere 972 de persoane diagnosticate cu Covid-19

Grupul de Comunicare Strategica precizeaza ca, in intervalul 2 – 20 iulie, in Romania au fost confirmate 10.393 de noi cazuri de infectare cu noul coronavirus, 3.384 persoane au fost declarate vindecate si 351 persoane au decedat.

Totodata, au fost externate 1.396 de persoane asimptomatice dupa 10 zile de la depistare si 972 persoane externate la cerere, depistate pozitiv la testul pentru noul coronavirus.

In acelasi interval, arata GCS, au fost spitalizate in medie 4.071 persoane, atat in sectii cat si in ATI, in data de 2 iulie a.c. fiind internate 4.252 de persoane, iar in data de 20 iulie – 4.748 de persoane.

„Din analiza seriilor de date raportate reiese faptul ca aproximativ 3.680 de persoane confirmate pozitiv in acest interval de timp, in conditiile absentei instrumentelor legislative care sa permita masuri medicale, nu au facut obiectul internarii in spitale, nu au facut obiectul externarii ca persoane asimptomatice dupa 10 zile de spitalizare si nici ca persoane externate la cerere”, transmite Grupul de Comunicare Strategica intr-o informare de presa.

Etichete: persoane externate covid-19, epidemiei coronavirus, grupul de comunicare strategica

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.