Interventie chirurgicala la glezna, in premiera la Spitalul Judetean de Urgenta Suceava


La Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Suceava s-a efectuat, in premiera, joi, o interventie chirurgicala pe articulatia gleznei.

Operatia a fost realizata de catre seful Sectiei de Ortopedie, Razvan Bandac, alaturi de dr. Florin Ramadani de la de la Clinica Wels-Grieskirchen din Austria si alti doi medici ieseni.

Potrivit medicului Razvan Bandac, interventia s-a facut la o pacienta in varsta de 41 de ani care a suferit un traumatism urmat de o fractura de glezna, zona fiind ulterior artrozata, relateaza Agerpres.

Potrivit medicilor, evolutia pacientei este foarte buna, iar aceasta va fi activa dupa doua saptamani.

O alta interventie de acest fel se va realiza, in curand, la un alt pacient cu patologie asemanatoare.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.