Institutul Oncologic Cluj-Napoca, o institutie de top in tratarea cancerului ovarian

Potrivit medicilor care lucreaza la Institutul Oncologic Cluj-Napoca (IOCN), aceasta institutie medicala este una de top in tratarea cancerului ovarian, dar si a altor boli oncologice.

„Nu e o lauda, dar trebuie sa punctam si realitatea. Suntem singurul centru oncologic acreditat real de Organizatia Europeana a Institutelor de Cancer, pe seama unei acreditari care a durat doi ani. Dincolo de asta, in mod particular, centrul nostru are un interes deosebit pentru aceasta boala, este un centru care se concentreaza si pe aceasta boala teribila. Suntem implicati si in cercetare; nu suntem noi varful de lance in lume, dar pot sa va spun ca jucam in Champions League, deoarece suntem unul dintre centrele asociate celei mai mari banci tumorale de tesut ovarian, cu sediul la Berlin. Este unul dintre cele mai importante spitale de cancer”, a precizat medicul Patriciu Achimas-Cadariu, citat de Agerpres.

La data de 8 mai se marcheaza Ziua internationala de lupta impotriva cancerului ovarian. Actiunile prilejuite de aceasta zi au drept scop informarea si educarea cat mai corecte cu privire la aceasta boala.

Etichete: simptome cancer ovarian, tratament cancer ovarian, Institutul Oncologic Cluj-Napoca

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.