Institutul Cantacuzino are in plan relansarea unui produs anti-imbatranire

Institutul Cantacuzino nu a reluat inca productia de vaccin antigripal, dar vrea sa realizeze un produs anti-imbatranire.
Gabriel Les, ministrul Apararii, a anuntat de curand, ca unul dintre obiectivele institutului in acest an este relansarea unui supliment alimentar romanesc obtinut din orz verde.

Produsul este cunoscut pe plan national si international pentru capacitatea sa de a contracara imbatranirea celulara, dezvoltarea bolilor inflamatorii si de iradiere, relateaza Digi24.

In privinta vaccinul antigripal, cei care coordoneaza activitatea Institului Cantacuzino spun ca exista un plan de actiune realizat de un grup de cercetatori, plan despre strategia si etapele reluarii producatiei.

Etichete: cantacuzino, vaccin antigripal, anti-imbatranire

 

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.