Inspectia Sanitara va avea un comandament de control pe litoral

ministerul sanatatiiMinisterul Sanatatii organizeaza pe litoral, in perioada 4 iulie – 2 septembrie, un comandament de control care va functiona in coordonarea Inspectiei Sanitare de Stat.

18 inspectori din mai multe judete ale tarii au fost detasati pentru a sprijini Directia de Sanatate Publica din Constanta.

Acestia vor asigura sprijin pentru efectuarea actiunilor de control si supraveghere sanitara a taberelor de elevi si studenti, a apelor de imbaiere, a organizarii punctelor de prim ajutor si a unitatilor de turism si alimentatie publica.

Obiectivul general al acestui comandament de control il reprezinta monitorizarea permanenta a taberelor scolare, precum si asigurarea conformitatii unitatilor turistice cu normele de igiena si sanatate publica.

Inspectorii sanitari vor lucra pentru diminuarea si eliminarea riscurilor la adresa sanatatii publice.

In cazul in care vor fi constatate deficiente se vor aplica masuri conform legislatiei in vigoare.

 

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.