In atentia asiguratilor Casei OPSNAJ

cardulCardurile asiguratilor OPSNAJ sunt la Casele Judetene de Asigurari de Sanatate.

„Va informam ca, dupa data de 08.07.2015, cardurile nationale de sanatate ale asiguratilor CASAOPSNAJ, care au domiciliul in afara jud. Ilfov si a mun. Bucuresti, se vor gasi la sediile caselor de asigurari de sanatate judetene”, informeaza conducerea Casei OPSNAJ.

Astfel, fiecare asigurat se va duce la sediul CJAS din judetul in care locuieste si isi va ridica, in cazul in care nu l-a primit deja, cardul de sanatate.

Ridicarea cardurilor se va face de catre asigurati conform regulilor si orarului stabilite de fiecare casa de asigurari de sanatate in parte.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

O intrebare

  • Ruja Dana - CNP 2601130400052 spune:

    Buna ziua, am verificat in platforma PIAS stadiul cardului de sanatate. Apare – persoana este asigurata, persoana are card emis. Problema este ca eu nu am primit cardul nici pana la aceast data. Rog verificati si Dvs. Astept raspunsul Dvs in vederea rezolvarii acestei probleme. Multumesc si toate cele bune. Ruja Dana

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.