Implicarea comunitatii in folosul Spitalului Judetean de Urgenta Resita

Conducerea Spitalului Judetean de Urgenta din Resita vrea sa atraga implicarea comunitatii in diferite proiecte in folosul unitatii medicale.

„Am reusit sa semnam un contract cu un mare producator de vopsea din Timisoara, care ne-a facut o donatie de 500 de litri de vopsea cu care vom incerca sa reabilitam salile de operatie, in mod special, care pentru mine constituie o prioritate, precum si sectia ATI. Comunitatea este un factor extraordinar si, de aceea, incercam sa o atragem de partea noastra, pentru a dezvolta, impreuna noi proiecte”, a declarat managerul spitalului, Waldemar Murgu, conform Agerpres.

In luna iulie, peste 40 de voluntari s-au mobilizat in cadrul proiectului  ‘Adopta un salon’ si au reabilitat Compartimentul de cardiologie al Sectiei Interne.

Etichete: spital judetean resita, adopta un salon, voluntariat spital, lucrari spital voluntari

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.