Iasi: Seminar gratuit dedicat pacientilor oncologici


Wiener Privatklinik, unul dintre cele mai mari spitale private austriece, organizeaza maine, la Iasi, un seminar gratuit dedicat pacientilor oncologici romani, cu tema “Metode inovatoare de diagnostic si tratament al cancerului in 2018”.

La eveniment vor participa ca invitati, 4 experti de renume international, inclusiv reputatul oncolog Prof. Univ. Dr. Christoph Zielinski, care vor vorbi despre noutatile de ultima ora in tratamentul afectiunilor maligne.

Potrivit comunicatului de presa, anul trecut WPK a tratat peste 600 de pacienti romani, dintre care 60% s-au adresat spitalului pentru terapiile inovatoare impotriva cancerului – imunoterapia si terapia personalizata tintita.

Principalele teme abordate in cadrul seminarului sunt: impactul analizelor moleculare asupra prevenirii si tratarii cancerului, managementul chirurgical in tratamentul cancerului la san, rolul patologiei chirurgicale si moleculare in oncologie si tehnici moderne in chirurgia cancerului pulmonar cu celule non-mici. Fiecare prezentare va fi urmata de o sesiune de Q&A, in care medicii vor raspunde la intrebarile pacientilor.

„In cadrul Wiener Privatklinik avem o abordare multidisciplinara in ceea ce priveste consilierea, stabilirea diagnosticului si ingrijirea pacientilor. Acest lucru inseamna ca fiecare specializare medicala contribuie cu cele mai eficiente informatii si cu experienta necesara pentru a stabili diagnosticul, precum si metodele de tratament. Prin urmare, Wiener Privatklinik este locul unde trebuie sa te adresezi dupa ce, din pacate, ai fost diagnosticat cu cancer, indiferent de localizarea lui. Pacientii romani au apelat la serviciile noastre de mai bine de 10 ani, deoarece avem o cultura asemanatoare, un mod similar de a gandi si o atitudine asemanatoare fata de viata”, a declarat prof. dr. Christoph Zielinski, coordonator al WPK Academy Cancer Center.

Wiener Privatklinik detine Academy Cancer Center, care are capacitatea de a aborda multidisciplinar si individualizat toate tipurile de cancer in diferite stadii, oferind pacientilor doua dintre cele mai moderne terapii utilizate la nivel mondial: terapia personalizata tintita si imunoterapia oncologica. Diagnosticul final este emis de catre o Comisie Interdisciplinara de experti in Oncologie, Genetica si Biologie Moleculara (Tumor Board), care analizeaza caracteristicile moleculare si individuale ale mutatiilor ADN-ului celulelor tumorale si ale celulelor sanatoase. Echipa WPK Academy Cancer Center este formata din peste 30 de experti cu inalta specializare, incluzand oncologi, hematologi, chirurgi, specialisti in medicina nucleara, geneticieni, dar si alte specialitati medicale conexe. Acestia monitorizeaza progresul tratamentului si contracareaza orice potentiale efecte adverse.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.