Hotel pentru bolnavii de cancer la Institutul de Oncologie Iasi

bolnavi-la-pat-cancerDe ceva timp, la Iasi, la initiativa conducerii Institutului de Oncologie de aici, se deruleaza constructia unui hotel destinat exclusiv pacientilor bolnavi de cancer din Moldova, care vin la tratament.

Dar, desi era vorba de o finalizare a constructiei, termenul de predare a fost din nou amanat.

In primavara, deschiderea hotelului a fost amanata pentru 1 octombrie, insa cu o saptamana inaintea acestui nou termen mai sunt inca multe de facut.

O sedinta de radioterapie dureaza doar trei minute, dar cei mai multi dintre bolnavii care fac acest tratament la Institutul de Oncologie Iasi vin de la mare distanta.

Institutul de Oncologie Iasi are un numar de 60 de paturi, insuficient pentru cei 130 de pacienti care sunt tratati zilnic aici.

In acest hotel ar urma sa fie cazate 90 de persoane.

Valoarea totala a proiectului este de 3 milioane de lei, iar acesta este finantat de constructorul care a si primit cladirea in concesiune pentru urmatorii opt ani.

Institutul de Oncologie Iasi va plati firmei 45 de lei pe zi pentru fiecare pacient caza aici, iar apartinatorii vor trebui sa-si achite singuri cazarea.

 

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.