Hospital Plus – aplicatia prin care medicii si pacientii vor interactiona mai usor

Printr-o aplicatie electronica, Hospital Plus, lansata la Cluj-Napoca, pacientii vor putea sa interactioneze mai usor cu medicii sau cu diferite entitati medicale.

„Hospital Plus este un sistem software dedicat pacientilor si entitatilor medicale, creat cu scopul de a usura aceasta interactiune intre medici si pacienti, intre entitati medicale care detin medici si pacienti. Prin intermediul soft-ului, pacientii pot sa-si faca programari medicale la doctori, cautati in functie de locatie, in functie de specializare si pot sa-si faca programarile medicale in functie de orarul acestor medici, de orele disponibile. In cadrul aplicatiei mai exista un modul specializat pe interactiunea in timp real, un chat, prin care pacientii pot interactiona foarte usor cu entitatile medicale, pot sa le scrie, sa le puna intrebari, sa le trimita fisiere tip text, audio, foto, video. Toate aceste fisiere se pot vizualiza in cadrul aplicatiei”, a declarat Tudor Dan Pop, administrator al Medical System Enterprise, realizatorul programului, citat de Agerpres.

El a mai spus ca aplicatia va fi disponibila pentru doritori in circa una-doua luni si ca este o premiera pe piata serviciilor medicale pentru pacienti din Romania.

 Daca ai intrebari despre hepatita C, medicul iti va raspunde AICI

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.