Helioport la Spitalul Universitar Bucuresti

Spitalul Universitar de Urgenta BucurestiSpitalul Universitar Bucuresti ar putea avea un helioport functional la inceputul anului viitor.

De fapt, spitalul are deja unul, construit din donatii in urma cu 14 ani, dar intre timp, spatiul cu pricina a fost transformat in parcare pentru angajati.

Proiectul nu a putut fi dus atunci la bun sfarsit din cauza unei legi care interzicea aterizarea unui elicopter aproape de raul Dambovita.

Acum, insa, legea insa a fost schimbata, iar conducerea spitalului a gasit un nou sponsor.

„Incepand de la anul vom putea fi un spital complet din acest punct de vedere, reintregind tot ce inseamna medicina de urgenta, cu un heliport pe care de mult il gandeam, care va fi amplasat in curtea Spitalului Universitar. Asta insemnand infrastructura, loc de aterizare, semnalizare luminoasa, culoar de zbor”, a declarat managerul Spitalului Universitar Catalin Cirstoiu, conform Digi24.

Constructia noului heliport va costa circa 150.000 de euro.

 

 

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.