Numar de prezentari la spital in crestere din cauza muscaturilor de capuse

Peste 100 de prezentari in ultima luna la Unitatea de Primiri Urgente (UPU) a Spitalului Judetean de Urgenta din Miercurea Ciuc din cauza muscaturilor de capuse.

„In ultima perioada s-a inmultit numarul celor care apeleaza la UPU al Spitalului Judetean de Urgenta din Miercurea Ciuc. Daca pana la inceputul verii au fost zilnic, una-doua persoane, acum sunt zile in care se prezinta chiar si cinci persoane, din cauza unor muscaturi de capuse”, a declarat unul dintre reprezentantii unitatii medicale, conform Agerpres.

Potrivit sursei citate, datele statistice arata ca in luna aprilie au fost inregistrate 16 persoane muscate de capuse, in luna mai numarul a ajuns la 39 de cazuri, in iunie s-au prezentat la UPU 105 persoane muscate de capuse, iar de la inceputul lunii iulie s-au inregistrat 31 de astfel de cazuri.

Etichete: muscaturi de capuse, intepaturi de capuse

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.