Guvernul a aprobat achizitionarea a 1.244 de ambulante


Executivul a aprobat, joi, achizitionarea a peste 1.200 de ambulante pentru serviciile judetene si pentru SMURD, a anuntat purtatorul de cuvant al Guvernului, Nelu Barbu.

„Guvernul a aprobat achizitionarea a peste 1.200 de ambulante pentru serviciile judetene de ambulanta si pentru SMURD. Astfel, vor fi achizitionate 242 de ambulante de tip A, 375 de ambulante de tip B 4×2, 505 ambulante de tip B 4×4 si 122 de ambulante de tip C in valoare totala de 476.857.000 de lei”, a declarat Barbu, potrivit Agerpres.

El a mai precizat ca achizitia acestor ambulante va fi realizata in cadrul unor proiecte prin care se urmareste imbunatatirea capacitatii de interventie la urgentele medicale in regiunile Sud-Est, Sud-Vest, Vest, Nord-Vest si Nord-Est si Centru.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.