Galati: In ambulatoriul Spitalului Judetean de Urgenta se vor infiinta cabinete medicale noi

Ambulatoriul Integrat de Specialitate de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta ‘Sfantul Apostol Andrei’ din Galati va fi extins. In noile spatii vor fi infiintate cabinete medicale pentru specialitati precum: diabet, gastroenterologie, oftalmologie, cardiologie, oncologie, ginecologie, urologie, radiologie si imagistica medicala, ORL, neurologie, medicina interna, hematologie si ortopedie.

„Ambulatoriul de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta va fi extins cu 1.500 de metri patrati, iar spatiul unde au functionat cabinetele medicilor de familie va fi reabilitat si modernizat. De asemenea, proiectul prevede si achizitionarea de echipamente medicale in valoare de 2,1 milioane lei. Procedurile de achizitie publica sunt intr-o etapa avansata, ceea ce inseamna ca suntem aproape si de semnarea contractului de proiectare si executie a lucrarilor.”, a declarat Costel Fotea, presedintele Consiliului Judetean Galati, citat de Agerpres.

Contractul de finantare pentru acest proiect in valoare de aproape 12 milioane lei, a fost semnat in cursul zilei de miercuri.

Etichete: ambulatoriu galati, spital judetean de urgenta galati, cabinete medicale galati

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.