Furculita pentru combatrerea obezitatii

Francezul Jaques Lepine a inventat furculita care vibreaza atunci cand cel care o foloseste mananca prea repede – HAPIfork. Aceasta inventie are rolul de a combate obezitatea si de a preveni problemele digestive.

“Produsul nostru se afla in stadiul de prototip, insa suntem foarte multumiti de cum a fost primit pana acum”, a spus Fabrice Boutain intr-un comunicat. Inventata de francezul Jacques Lepine, HAPIfork se sprijina pe studii care au aratat ca, mancand mai incet se poate pierde in greutate si se pot evita unele probleme digestive. “In timpul mesei senzatia de satietate apare dupa 20 de minute. Prin urmare, cu cat mancati mai repede, cu atat mancati mai mult”, arata firma pe site-ul Kickstarter.

Furculita HAPIfork este disponibila in culorile roz, verde sau albastru si va fi livrata clientilor in cursul acestui an, precizeaza societatea pe site. Aceasta este prevazuta cu o dioda, un port USB si un soft care le permite utilizatorilor sa isi masoare progresele in adoptarea unui meniu alimentar sanatos.

 

Sursa stire: Agerpres

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.