Frigul a ucis trei oameni la Galati

recomandari-temperaturi-scazuteDirectia de Sanatate Publica (DSP) Galati a confirmat marti decesul a doua persoane prin hipotermie severa.
Potrivit reprezentantilor institutiei, este vorba de o batrana in varsta de de 82 ani si de un barbat de 48 de ani, ambii gasiti in coma dupa socuri hipotermice in casele in care locuiau.

Femeia a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgenta din Galati, iar  barbatul la Spitalul Municipal din Tecuci, dar amandoi au murit la aproximativ o zi de la internare. In urma autopsiilor a rezultat ca principala cauza a decesului a fost hipotermia, relateaza Agerpres.

In urma cu o saptamana, un  alt batran de 75 ani din localitatea, tot din judetul Galati, a fost gasit decedat intr-o magazine, din cauza gerului.

 

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.