Fostul solist al trupei AC/DC si-a refacut dantura intr-o clinica din Romania


Fostul solist al trupei rock AC/DC, Dave Evans, si-a refacut dantura intr-o clinica stomatologica din Pitesti.
Vedeta sustine concerte in tara noastra de cateva luni si a fost sfatuita de prieteni sa mearga la cabinetele de la noi, care au medici buni ca in Occident si preturi mult mai mici decat in Vest, relateaza Digi24.

Dupa 10 zile de tratament, starul muzicii rock s-a declarat incantat de rezultate. Dave Evans a fost primul solist al trupei AC/DC, dupa ce a raspuns unui anunt de mica publicitate dat de fondatorii trupei, mai scrie sursa mentionata.

Este cunoscut faptul ca in lunile de vara, in Romania, turismul medical, in special pentru lucrari stomatologice, ia amploare. In ultimii ani, tot mai multi straini vin in tara noastra ca sa isi repare dintii.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.