Festivalul Viata activa prin sport

activitati-fiziceFestivalul National al Copiilor “Viata activa prin sport” va avea loc in perioada 3-7 septembrie 2014 la Valenii de Munte, judetul Prahova. Evenimentul este organizat de Federatia Romana Sportul pentru Toti, sustinut de Comitetul International Olimpic “Solidaritatea Olimpica” in parteneriat cu Asociatia Consumatorilor de Produse Alimentare din Romania “Optimum Cibum” (ACPA Romania).

Ce vor invata copiii si parintii din “Viata activa prin sport”

Festivalul “Viata activa prin sport” isi propune sa informeze parintii si educatorii asupra unei alimentatii echilibrate, in vederea formarii unui stil de viata sanatos.

Alaturi de alimentatie, evenimentul promoveaza activitatea si sportul in randul copiilor pentru un stil de viata sanatos.

Copiii vor fi pregatiti si din punct de vedere psihologic, invatand ce este fair-play-ul si toleranta fata de ceilalti copii.

La eveniment pot lua parte copii cu varsta intre 4 si 7 ani, din judetele Bucuresti, Iasi, Suceava, Dambovita, Harghita, Arges.

Activitati la care pot lua parte copiii

In cadrul evenimentului “Viata activa prin sport”, copiii pot sa desfasoare diferite activitati sportive: alergare 30 m, saritura in lungime de pe loc, aruncarea mingii de baschet, stafeta.

In afara activitatilor sportive, copiii pot lua parte si la activitati de recreative.

Pentru mai multe informatii despre eveniment, va puteti adresa secretariatului APCA Romania, tel. 0744.754.597.

Sursa: www.comunicatemedicale.ro

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.