FDA a autorizat comercializarea unui test Covid de facut acasa, fara prescriptie medicala

Administratia americana pentru alimente si medicamente (FDA) a anuntat ca autorizeaza comercializarea primului test pentru Covid-19 la domiciliu fara prescriptie medicala, relateaza AFP.

Autorizarea testului, care va putea indica prezenta virusului in 20 de minute si care va costa aproximativ 30 de dolari, este un ”pas major” in lupta impotriva COVID-19, a declarat directorul FDA, Stephen Hahn, conform Agrepres.

Potrivit surselor compania care produce acest test intentioneaza sa lanseze pe piata trei milioane de unitati in ianuarie si alte cateva milioane in urmatoarele luni.

Etichete: test covid, test rapid covid, fda

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.