Facebook ia masuri de limitare a reclamelor inselatoare

Facebook ia masuri de limitare a reclamelor inselatoare la unele tratamente “miraculoase”.


Reprezentantii platformei Facebook au anuntat ca au luat masuri privind limitarea promovarii produselor pentru ingrijirea sanatatii prin reclame inselatoare.

“Stim ca oamenilor nu le plac postarile care sunt senzationale sau spam-urile, iar continutul inselator legat de sanatate nu este potrivit pentru comunitatea noastra”, a precizat Travis Yeh, unul dintre managerii Facebook, citat de Reuters.

Potrivit companiei, actualizarile viitoare nu vor avea un impact major asupra fluxului de stiri.

Masurile vin dupa ce la inceputul acestui an, publicatia Wall Street Journal publica o analiza care arata ca platformele Facebook si YouTube erau pline de informatii daunatoare si false despre unele tratamente medicale si produse pentru ingrijirea sanatatii.

Etichete: reclame inselatoare, tratamente miraculoase, tratamente medicale

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.